BrushArt Cartoon Collection genanvendelige rejsebeholdere

BrushArt Cartoon Collection genanvendelige rejsebeholdere
BrushArt Cartoon Collection genanvendelige rejsebeholdere
3 stk.
63,00kr

Kode: BRU03724 | På lager
1
GLS
torsdag 22.4.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse BrushArt Cartoon Collection

En ideel måde til at spare plads i bagagen er de små rejsebeholdere fra BrushArt Cartoon Collection. Hvis du ikke kan lide at opgive din yndlingsshampoo eller din mest velduftende brusegel i ferien, så vil du ikke længere behøve at gøre det med disse små beholdere. Hvad vil du fylde i den smilende lille beholder?

Egenskaber:

  • et sæt med 3 små beholdere til at fylde op med kosmetikprodukter
  • på grund af deres bløde materiale er det nemt at dosere den rigtige mængde produkt
  • af let og holdbar silikone
  • sparer plads på rejser
  • i et sjovt design
  • lille beholders rumfang: 65 ml

Anvendelse:
Skru låget af, hæld brusegel, shampoo, balsam eller et hvilket som helst andet produkt i beholderen, skru den godt til. Ved brug er det nok at bøje låget tilbage. Vask beholderne med varmt vand efter brug, og lad dem tørre. Så er de klar til næste gang, du vil bruge dem.

Om mærket BrushArt

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.

Anmeldelse BrushArt Cartoon Collection