BvlgariAqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette til mænd

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette til mænd
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
50 ml
358,00kr

På lager | Kode: BVL3320
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Lige meget, hvor høje dine mål er, er ingen af dem umulige at nå. Eau de toiletten til mænd har en masse mod i sig Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve. Bare et par dråber på din hud giver dig mod til at tage det næste skridt hen mod dine drømme.

  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C),AQUA (WATER),PARFUM (FRAGRANCE),LINALOO,LLIMONENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,GERANIOL,COUMARIN,CITRAL,CITRONELLOL,BENZYL BENZOATE,BHT Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Havnoter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rav
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træ, Balsam
Parfumekategori
aromatisk

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.