Bvlgari Omnia Crystalline Kropslotion til kvinder

Bvlgari Omnia Crystalline Kropslotion til kvinder
Bvlgari Omnia Crystalline Kropslotion til kvinder
Fri levering
100 ml
273,00kr

Kode: BVL1065 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Bvlgari Omnia Crystalline
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Bvlgari Omnia Crystalline kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver kvinde
  • supplerer duften fra samme serie
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Omnia Crystalline