Bvlgari Omnia Crystalline GavesætI. til kvinder

Bvlgari Omnia Crystalline Gavesæt  I. til kvinder
Bvlgari Omnia Crystalline Gavesæt  I. til kvinder

Kode: BVL07441 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Toilette 40 ml + Kropslotion 40 ml + Brus og badegel 40 ml

Duftbeskrivelse Bvlgari Omnia Crystalline
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Bvlgari Omnia Crystalline i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • sættet indholder duft og kosmetiktilbehør fra samme kollektion
  • glæder alle kvinder
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 40 ml
  • Kropslotion 40 ml
  • Brus og badegel 40 ml

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret, akvatisk
Sættype
Gavesæt

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Omnia Crystalline