BvlgariOmnia Gavesættil kvinder

Bvlgari Omnia Gavesæt  til kvinder
Bvlgari Omnia Gavesæt  til kvinder
418,10kr

På lager | Kode: BVL07569

Omnia Crystalline Eau de Toilette Til kvinder 15 ml + Omnia Amethyste Eau de Toilette Til kvinder 15 ml + Omnia By Mary Katrantzou Limited Edition Eau de Parfum Til kvinder 15 ml

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Stop ikke med at opdage endnu ukendte akkorder og dufte. Parfumesættet til kvinder Bvlgari Omnia giver dig en ideel mulighed for at opdage og afprøve nye duftkompositioner. I deres miniatureform vil de med det samme fange dit hjerte.

Egenskaber:

  • en enestående mulighed for at afprøve flere dufte fra yndlingsmærket
  • indeholder miniatureduftflasker
  • perfekt som gave

Sættet indeholder:

  • Omnia Crystalline Eau de Toilette Til kvinder 15 ml
  • Omnia Amethyste Eau de Toilette Til kvinder 15 ml
  • Omnia By Mary Katrantzou Limited Edition Eau de Parfum Til kvinder 15 ml

Vigtig information

Flammable.
Se hele teksten

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret
Sættype
Gavesæt

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.