Bvlgari Rose Goldea GavesætI. til kvinder

Bvlgari Rose Goldea Gavesæt  I. til kvinder
Bvlgari Rose Goldea Gavesæt  I. til kvinder
428,00kr

Kode: BVL07439 | På lager

Eau de Parfum 90 ml + Kropslotion 75 ml + Brus og badegel 75 ml + kosmetiktaske

1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Bvlgari Rose Goldea
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Bvlgari Rose Goldea i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • sættet indholder duft og kosmetiktilbehør fra samme kollektion
  • kosmetiktaske som gave
  • glæder alle kvinder

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • Kropslotion 75 ml
  • Brus og badegel 75 ml
  • kosmetiktaske

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret, moskus
Sættype
Gavesæt

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Rose Goldea