Calvin Klein CK Everyone GavesætIII. Unisex

Calvin Klein CK Everyone Gavesæt  III. Unisex
Calvin Klein CK Everyone Gavesæt  III. Unisex
125,00kr

Kode: CAK17365 | På lager

Eau de Toilette 50 ml + Parfumeret brusegel 100 ml

1
GLS
mandag 25.1.2021
UPS Air Mail
fredag 22.1.2021

Duftbeskrivelse Calvin Klein CK Everyone
Ingredienser

Unisex parfumesættet Calvin Klein CK Everyone vil garanteret glæde dine nærmeste. Den indeholder en enestående duft, der vil glæde og også blive bemærket på grund af sin smukke indpakning. Forær denne luksusserie som gave, og mærk følelsen af at gøre folk omkring dig lykkelige.

Egenskaber:

  • unisex – til kvinder og mænd

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • Parfumeret brusegel 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
citron, aromatisk
Sættype
Gavesæt

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein CK Everyone