Calvin KleinEternity for Men GavesætVII. til mænd

Calvin Klein Eternity for Men Gavesæt  VII. til mænd
Calvin Klein Eternity for Men Gavesæt  VII. til mænd

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: CAK2190

Eau de Parfum 50 ml + Parfumeret brusegel 100 ml

Leder du efter den ideelle gave til din elskede bedre halvdel, bror eller far? Parfumesættet til mænd Calvin Klein Eternity for Men vil med garanti glæde enhver mand.

Egenskaber:

  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • perfekt som gave
  • glæder alle mænd

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Parfumeret brusegel 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
aromatisk
Sættype
Gavesæt

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.