Calvin KleinEternity Gavesættil kvinder

Calvin Klein Eternity Gavesæt  til kvinder
Calvin Klein Eternity Gavesæt  til kvinder
353,90kr

På lager | Kode: CAK17364

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 10 ml + Parfumeret kropslotion 50 ml

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Du behøver ikke mere at tage afsked med din duft i længere tid. Parfumesættet til kvinder Calvin Klein Eternity indeholder den fulde version og en miniatureflaske. Den finder du nemt plads til selv i den mindste håndtaske, klar til når som helst at indhylde dig i sin enestående aroma.

Egenskaber:

  • indeholder den normale størrelse og en miniatureflaske
  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 10 ml
  • Parfumeret kropslotion 50 ml

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret
Sættype
Gavesæt

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.