Carolina Herrera Good Girl Hårpleje til kvinder

Carolina Herrera Good Girl Hårpleje til kvinder
Carolina Herrera Good Girl Hårpleje til kvinder
30 ml
256,00kr

Kode: CHR03245 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Carolina Herrera Good Girl
Ingredienser

Kan du lide at komme en dråbe af din yndlingsparfume i håret? Det gør faktisk håret unødvendigt tørt og ødelægger dets struktur. Løsningen er dufte til håret Carolina Herrera Good Girl . De giver skøn duft til håret uden at ødelægge det.

Egenskaber:

  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Effekter
Glans og blødhed

Om mærket Carolina Herrera

“Jeg har et ansvar over for vores tids kvinde – at få hende til at føle sig selvsikker, moderne og vigtigst af alt smuk.” Disse ord stammer fra den venezuelanske modedesigner Carolina Herrera og afspejles i principperne hos den virksomhed, som hun grundlagde i 1980.

Forskellige kulturelle påvirkninger har gjort Carolina Herreras stil exceptionel og dybt personlig helt fra begyndelsen. Med hjælp fra den legendariske Vogue-redaktør Diana Vreeland introducerede hun sin første modekollektion i New Yorks Metropolitan Club med stor ros fra kritikerne. Snart designede hun for Jacqueline og Caroline Kennedy, Laura Bush og senere Michelle Obama.

Mærket trådte succesfuldt ind i duftenes verden i 1988 med debutparfumen Carolina Herrera. Nogle år senere fortryllede Carolina Herrera verdenen med sin 212-kollektion som refererer til en prestigefyldt adresse på Manhattan, og Carolina Herreras Good Girl eau de parfume blev også populær. Ligesom mærket i sig selv står parfumerne for luksus og tidløs elegance.

Anmeldelse Carolina Herrera Good Girl