ChanelAllure Eau de Toilette til kvinder

Chanel Allure Eau de Toilette til kvinder
Chanel Allure Eau de Toilette til kvinder
100 ml
1.057,90kr

På lager | Kode: CHA0049
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 29.11.2021
Afhentning i butik
torsdag 2.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Ligesom denne duft er kvinden svær at definere, og det er endnu sværere at modstå hende. Eau de Parfumen, Chanel Allure, finder en perfekt balance mellem en velduftende blomsteraroma og et anstrøg af friskhed fra orientalske noter. Dens velgennemtænkte duftkomposition vil give dig en dråbe selvsikkerhed til hver dag.

  • en blomsteragtig duft med vanilje og citrusfrugter
  • vinder af prisen FIFI for bedste parfume i 1997
  • ideel til at have på hele året rundt

Duftens komposition:
I indledningen bliver du budt velkommen af frisk citron, saftig fersken og bergamot. Herefter følger blomsteragtige noter af berusende rose, nøkkerose og jasmin. Alt afsluttes med et strejf af en orientalsk aroma skabt af sandeltræ, vanilje og vetiver.

Duftens historie:
Duften, Chanel Allure, blev lanceret tilbage i 1996, og den giver kvinder overalt i verden en følelse af at være unikke. Duftens lette, afslappede koncentration bliver også understreget af flakonens form, der er enkel, men alligevel luksuriøs. Det er Jacques Polge, der har udviklet duftens komposition.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, BHT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, IL11-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Fersken, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Åkande, Jasmin, Rose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Vanilje, Sandeltræ
Parfumekategori
blomstret

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.