ChanelAllure Homme Édition Blanche Aftershave vand til mænd

Chanel Allure Homme Édition Blanche Aftershave vand til mænd
Chanel Allure Homme Édition Blanche Aftershave vand til mænd
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: CHA0022

Beroliger huden efter barbering, giver duft og supplerer samtidigt duften fra samme kollektion. Aftershave pleje Chanel Allure Homme Édition Blanche er som skabt til den moderne mand, der gerne plejer sig selv.

Egenskaber:

  • forfrisker behageligt
  • genopbygger og giver huden vitalitet
  • beroliger huden
  • supplerer duften fra samme serie

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron, Peber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Bergamot
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Rav, Ceder, Sandeltræ, Vetiver
Konsistens
vand

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.