ChanelAllure Homme Sport Cologne Eau de Cologne til mænd

Chanel Allure Homme Sport Cologne Eau de Cologne til mænd
Chanel Allure Homme Sport Cologne Eau de Cologne til mænd
150 ml
1.056,99kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: CHA0467
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 1.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 1.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Tillad dig selv en forfriskelse, ikke bare på en varm sommerdag. Eau de colognen til mænd Chanel Allure Homme Sport Cologne vil indhylde dig i en duft fuld af citrusnuancer og vække dine sanser.

  • citrusduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Vetiver, Mandarin, Appelsin, Neroli
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Peber, Tonkabønner, Mandler
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Moskus, Rav
Parfumekategori
citron, aromatisk

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.