ChanelAllure Homme Sport Eau Extreme Eau de Toilette (1 x genopfyldning + 2 x genopfyldning) til mænd

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Eau de Toilette (1 x genopfyldning + 2 x genopfyldning) til mænd
Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Eau de Toilette (1 x genopfyldning + 2 x genopfyldning) til mænd
Fri levering
3 x 20 ml
823,04kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: CHA2323
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Hvis du ikke kan forestille dig en dag uden sport, og du ikke går glip af nogen træning, så vil eau de toiletten til mænd Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme være din pålidelige sparringspartner. Nyd tilstrømningen af ny energi og uendelig meget friskhed.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • træduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CINNAMAL, FARNESOL, HYDROXYCITRONELLAL, IL22-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Cypres, Salvie, Mynte
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Peber
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Ceder, Sandeltræ
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.