Chanel Bleu de Chanel Barbercreme til mænd

Chanel Bleu de Chanel Barbercreme til mænd
Chanel Bleu de Chanel Barbercreme til mænd
Fri levering
100 ml
472,40kr

Kode: CHA10299 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Chanel Bleu de Chanel
Ingredienser

Lad dig bære på en bølge af din yndlingsduft, og forbered samtidigt din hud på et regelmæssigt ritual. Præparatet til barbering Chanel Bleu de Chanel klarer begge dele. Din hud bliver perfekt glat og velduftende.

Egenskaber:

  • beroliger huden
  • giver huden en behagelig duft
  • vil glæde enhver mand

Ingredienser

Konsistens
creme

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Bleu de Chanel