ChanelChance Eau de Toilette til kvinder

Chanel Chance Eau de Toilette til kvinder
Chanel Chance Eau de Toilette til kvinder
3 x 20 ml
714,10kr

På lager | Kode: CHA0701
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 20.1.2022

Spild ikke din chance for at fortrylle omgivelserne med en tiltrækkende duft. Eau de Toiletten til kvinder, Chanel Chance er uforudsigelig og flygtig – aromaen, der hele tiden ændrer sig, er opfriskende i et øjeblik, derefter blomsteragtig og andre gange krydret. Under alle omstændigheder er denne duft sensuel på en helt uimodståelig måde.

  • en ungdommelig og energisk blomsteragtig duft med elementer af chypré
  • fremkalder forventning, længsel og vildskab
  • den unikke aroma udvikler og ændrer sig hele tiden

Duftens komposition
Når du først dufter den, bliver du overvældet af berusende hyacintblomster og eksotisk patchouli, der ledsages af lækker ananas og en lille smule peber. Lidt efter åbner duftens hjerte sig med blid jasmin sammen med opfriskende citron. I afslutningen bliver du grebet af den langvarige duft af iris, jordagtig vetiver, fængslende moskus og varm vanilje.

Duftens historie
Eau de Toiletten til kvinder, Chanel Chance, fylder dig med energi og vitalitet på et øjeblik. I denne ungdommelige duft fra 2003 er det lykkedes at forene livsglæde, elegance og friskhed på harmonisk vis. Med sin gradvise frigivelse på huden vil aromaen blive ved med at overraske dig og dine omgivelser med sin unikke foranderlighed.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 15985 (YELLOW 6), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), IL28-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Peber, Hyacint, Patchouli, Ananas
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Citron, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Patchouli, Moskus, Vetiver
Parfumekategori
blomstret, chypre

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.