ChanelChance Eau Fraîche Eau de Toilette til kvinder

Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Toilette til kvinder
Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Toilette til kvinder
100 ml
1.210,06kr

2 tilgængelig | Kode: CHA0516
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Frisk blomsteragtig Eau de Toilette til kvinder, Chanel Chance Eau Fraîche, er fuld af glæde, der er klar til at springe ud, så snart du åbner designerflakonen med denne ikoniske franske duft. De liflige energiske toner symboliserer nye muligheder, som du bestemt ikke skal gå glip af, ligesom Coco Chanel.

  • blomsteragtig chypréduft
  • til alle enestående kvinder 
  • velegnet til hverdagsbrug

Duftens komposition
Duften indfanger dig først med de friske noter af citrus og moskus. Når de langsomt forsvinder, giver de plads til den overraskende aroma af frisk hyacint og jasminblomster. Den fine duftsymfoni afsluttes af den grandiose trio af træ, ambra og vetiver. 

Duftens historie
Duften Chanel Chance Eau Fraîche blev lanceret i 2007, og lige siden har kvinder fra hele verden med forkærlighed for den franske elegance forelsket sig i den. 

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 47005 (YELLOW 10), CI 42090 (BLUE 1), CI 14700 (RED 4), IL28-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Moskus, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hyacint, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Træ, Vetiver
Parfumekategori
blomstret, chypre

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.