Chanel Chance Eau Tendre Kropsspray til kvinder

Chanel Chance Eau Tendre Kropsspray til kvinder
Chanel Chance Eau Tendre Kropsspray til kvinder
100 ml

Kode: CHA0714 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Chanel Chance Eau Tendre
Ingredienser

Kropssprayen til kvinder Chanel Chance Eau Tendre er en fantastisk ekstra duft fra kollektionen af samme navn. Brug en mere intensiv duft om morgenen, og når som helst i løbet af dagen er det så nok blot at forfriske huden med kropssprayen.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Chance Eau Tendre