ChanelChance Eau Tendre Eau de Toilette til kvinder

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette til kvinder
Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette til kvinder
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: CHA0105

Giv denne blomster- og frugtagtige duft en chance, og den forvandler alle dine dage til en enestående oplevelse. Eau de Toilette til kvinder, Chanel Chance Eau Tendre, er en kærlig kombination af den gnistrende ungdom og den tidløshed og strejf af luksus, som det berømte franske mærke Chanel står for.

  • en frisk blomster- og frugtagtig duft med grapefrugt, hyacinter og kvæder
  • ideel til at bruge hele dagen specielt om sommeren
  • blev lanceret i 2019

Duftens komposition
Forbered dig til en saftig åbning med frugtnoter af grapefrugt og overraskende kvæde. Lad dig så imponere af blomsterakkorder af hyacint, sart jasmin og fængslende iris. Fuldend din sanseoplevelse med varmt cedertræ, sanselig moskus og ambra i bunden.

Duftens historie
Duftkompositionen af Chanel Chance Eau Tendre er skabt af den berømte parfumør Jacques Polge. Duften blev lanceret i 2010 som en frisk, romantisk interpretation af den oprindelige duft Chanel Chance, der domineres af hyacint og det lidt skarpe peber. Den minimalistiske flakon af Eau de Toilette Chanel Chance Eau Tendre er dekoreret med det ikoniske Chanel logo.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), IL36-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Frugtige noter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hyacint, Iris, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Rav, Ceder
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.