ChanelChance Eau Tendre Hårmist til kvinder

Chanel Chance Eau Tendre Hårmist til kvinder
Chanel Chance Eau Tendre Hårmist til kvinder
35 ml
438,90kr

På lager | Kode: CHA2301
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

En traditionel parfume vil ganske vist give duft til håret, men den vil også udtørre det og ødelægge hårets struktur. Lad dig overbevise om, at duft til håret Chanel Chance Eau Tendre er en meget bedre løsning. Den giver håret en skøn duft og også næring.

Egenskaber:

  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENYL TRIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRONELLOL, PROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, PHENOXYETHANOL, CI 14700 (RED 4), CI 17200 (RED 33) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.