Chanel Chance Eau Tendre Brusegel til kvinder

Chanel Chance Eau Tendre Brusegel til kvinder
Chanel Chance Eau Tendre Brusegel til kvinder
200 ml

Kode: CHA0716 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse Chanel Chance Eau Tendre
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Chanel Chance Eau Tendre vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • Skummer meget under vask
  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
gel

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Chance Eau Tendre