ChanelCoco Eau de Parfum til kvinder

1×
Chanel Coco Eau de Parfum til kvinder
Chanel Coco Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
60 ml
927,00kr

På lager | Kode: CHA0117
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Lad dig blive revet med af denne sensuelle, orientalske duft med et anstrøg af blomsteragtige noter. Eau de Parfumen til kvinder, Chanel Coco, er lige det, du behøver for at føle dig forførende og elegant. Ligesom Coco Chanel selv.

  • en orientalsk, krydret duft
  • til den romantiske kvinde, der godt kan lide at være en dame
  • ideel til de koldere dage

Duftens komposition
Først sættes saftige og friske akkorder af appelsinblomst, mandarin og intens koriander i spil. I hjertet frigives vidunderlig sanselig rose i kombination med delikat jasmin, mimose og ylang ylang. Bunden udgøres af tonkabønner, eksotisk patchouli og somalisk opoponax.

Duftens historie
Det er den franske parfumeskaber Jacques Polge, der er næsen bag denne duft, og som designede den helt tilbage i 1984. Det er også værd at nævne den ikoniske flakon – enkel, men luksuriøs, hvilket er en afspejling af stilen hos kultmærket Chanel. Coco er fantastisk til kvinder, mens Coco Mademoiselle er mere egnet til de unge damer.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, BHT, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), IL35-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsinblomst, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Mimosa, Ylang-Ylang, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Tonkabønner, Somalisk opopanax, Patchouli
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.