Chanel Coco Mademoiselle Hårmist til kvinder

Chanel Coco Mademoiselle Hårmist til kvinder
Chanel Coco Mademoiselle Hårmist til kvinder
35 ml
524,90kr

Kode: CHA0524 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Chanel Coco Mademoiselle

En traditionel parfume vil ganske vist give duft til håret, men den vil også udtørre det og ødelægge hårets struktur. Lad dig overbevise om, at duft til håret Chanel Coco Mademoiselle er en meget bedre løsning. Den giver håret en skøn duft og også næring.

Egenskaber:

  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENYL TRIMETHICONE, BENZOPHENONE-2, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, PROPYLENE GLYCOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, CITRAL, PHENOXYETHANOL, CI 14700 (RED 4), CI 15985 (YELLOW 6), IL65A Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Coco Mademoiselle