Chanel Coco Mademoiselle Intense Gavesættil kvinder

Chanel Coco Mademoiselle Intense Gavesæt  til kvinder
Chanel Coco Mademoiselle Intense Gavesæt  til kvinder
Ny
880,00kr

Kode: CHA10143 | På lager

Coco Mademoiselle Intense Eau de Parfum 35 ml + Rouge Coco Flash #91 Bohème Fugtgivende og glansfuld læbestift 3 g

1
GLS
fredag 5.3.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 3.3.2021

Duftbeskrivelse Chanel Coco Mademoiselle Intense
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Chanel Coco Mademoiselle Intense i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • luksusudførelse
  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder
  • luksus duft til de krævende

Sættet indeholder:

  • Coco Mademoiselle Intense Eau de Parfum 35 ml
  • Rouge Coco Flash #91 Bohème Fugtgivende og glansfuld læbestift 3 g

Ingredienser

Parfumekategori
orientalsk, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Coco Mademoiselle Intense