ChanelCristalle Eau de Toilette til kvinder

Chanel Cristalle Eau de Toilette til kvinder
Chanel Cristalle Eau de Toilette til kvinder
100 ml
860,90kr

På lager | Kode: CHA0139
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 1.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 1.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de toiletten til kvinder Chanel Cristalle er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • citrusduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, EVERNIA PRUNASTRI (OAK MOSS) EXTRACT, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, FARNESOL, EVERNIA FURFURACEA (TREE MOSS) EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, IL28-1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Træ, Hyacint
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Lav
Parfumekategori
citron, aromatisk

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.