Chanel N°5 Brusegel til kvinder

Chanel N°5 Brusegel til kvinder
Chanel N°5 Brusegel til kvinder
200 ml
412,90kr

Kode: CHA10275 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Chanel N°5
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Chanel N°5 vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • giver huden en følelse af komfort tilbage
  • efterlader huden fløjlsblød og fin
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
gel

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel N°5