Chanel N°5 Kropscreme til kvinder

Chanel N°5 Kropscreme til kvinder
Chanel N°5 Kropscreme til kvinder
Fri levering
150 g
702,40kr

Kode: CHA10273 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Chanel N°5
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Chanel N°5 kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • nærer huden og plejer den
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
creme

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel N°5