CLEANLovegrass Eau de Parfum Unisex

CLEAN Lovegrass Eau de Parfum Unisex
CLEAN Lovegrass Eau de Parfum Unisex
60 ml
282,50kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: CLN1175
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Den er lige så opmuntrende, som den ser ud til. Unisex Eau de Parfum CLEAN Lovegrass kommer med den moderne udgave af en ren og frisk duft, der lover en dybere undertone af nostalgi. Både kvinder og mænd forelsker sig med det samme i denne duft, der hurtigt bliver deres uundværlige ven.

  • frisk unisex duft med trænuancer
  • harmoniserer fuldendt de energetiske vibrationer
  • fører dig gennem hverdagen og stråler til aftenparty

Duftens komposition
Vær forberedt på en lækker eksplosion af energi i form af citronblomster, klementiner og sort peber. Senere åbnes scenen for den romantiske stemning, der skabes af en blanding af rose, appelsinblomster og iris. Samtidig træder også patchouli frem, så du føler dig mere selvsikker, og ambratræ som symbol på din elegance og enestående personlighed.

Duftens historie
Eau de Parfum Lovegrass kom til verden i 2017. Det er ingen andre end parfumøren Patricia Choux, der er velkendt for sin modige og elegante stil, der har skabt denne unikke duft. Så snart du dufter til den, befinder du dig på mirakuløs vis direkte midt på en friskslået græsmark.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron, Citronblomst, Sort peber, Klementin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst , Rosenblade, Iris
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Cashmeran, Patchouli, Ravtræ, Labdanum
Parfumekategori
aromatisk, træagtig