Clinique2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover Rensende miscellar gel

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover Rensende miscellar gel
Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover Rensende miscellar gel
150 ml
140,00kr

På lager | Kode: CLK2396
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
fredag 21.1.2022

Hudrensningsprodukt Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover er det rigtige valg til hverdagspleje.

Egenskaber:

  • vasker grundigt og blidt hele ansigtet
  • forfrisker behageligt

Ingredienser:

  • uden parfume

Brugsvejledning:
Skyl ikke.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, PROPANEDIOL, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, POLYSORBATE 20, SUCROSE, TREHALOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, BISABOLOL, PULLULAN, HEXYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, DECYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.