CliniqueAnti-Blemish Solutions™ Cleansing Gel Rensegel til at behandle hud imperfektioner

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Gel Rensegel til at behandle hud imperfektioner
Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Gel Rensegel til at behandle hud imperfektioner
159,10kr
125 ml
På lager | Kode: CLK1472
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 25.1.2022
Afhentning i butik
tirsdag 25.1.2022
UPS Air Mail
I morgen fredag 21.1.2022

Hudrensningsprodukt Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Gel er det rigtige valg til hverdagspleje.

Egenskaber:

  • vasker grundigt og blidt hele ansigtet
  • gennemfugter i dybden
  • regulerer dannelsen af talg i huden

Brugsvejledning:
Påfør hver morgen og/eller aften på et fugtigt ansigt og skum det op. Skyl efter.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE, SALICYLIC ACID, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, ACETYL GLUCOSAMINE, LAURETH-2, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM SULFATE, BENZOPHENONE-4, SODIUM HYDROXIDE, EDTA, DISODIUM EDTA, BHT, PHENOXYETHANOL, BLUE 1 (CI 42090) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.