CliniqueSelf Sun™ Body Tinted Lotion Selvbruner kropslotion

Clinique Self Sun™ Body Tinted Lotion Selvbruner kropslotion
Clinique Self Sun™ Body Tinted Lotion Selvbruner kropslotion
Skygge Medium/Deep 125 ml
191,60kr

  • Clinique Self Sun™ Body Tinted Lotion Selvbruner kropslotion
  • Clinique Self Sun™ Body Tinted Lotion Selvbruner kropslotion
Kode: CLK0566 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 30.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Clinique Self Sun™ Body Tinted Lotion
Egenskaber

Præparatet hjælper dig til at opnå en fantastisk solbrun hud - hurtigt og let, som fra havet.

Egenskaber:

  • giver huden et sundt, solbrændt look
  • fugter og nærer
  • efterlader ikke pletter

Ingredienser:

  • produktet skaber ikke bumser eller hudorme

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af præparatet på hele kroppen. Fordel grundigt og jævnt. Vask hænderne grundigt efter anvendelse. Brug påføringshandske for at opnå det bedste resultat.

Fuld sammensætning

WATER/AQUA/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, PEG-8, DIHYDROXYACETONE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERYL STEARATE, SUCROSE, GLUCOSE, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, FRUCTOSE, CETEARYL GLUCOSIDE, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE), PPG-12/SMDI COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACETYL GLUCOSAMINE, SODIUM PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, MICA, CARAMEL, RED 33 (CI 17200), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
lotion
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.

Anmeldelse Clinique Self Sun™ Body Tinted Lotion