Curaprox 5460 Ultra Soft Ultrabløde tandbørster 3 stk

Curaprox 5460 Ultra Soft Ultrabløde tandbørster 3 stk
Curaprox 5460 Ultra Soft Ultrabløde tandbørster 3 stk
Valgmuligheder for farve 3 stk.
83,90kr

Kode: CUR02110 | På lager
1
GLS
fredag 21.5.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 19.5.2021

Beskrivelse Curaprox 5460 Ultra Soft
Egenskaber

Utrolig nænsom og samtidig effektiv til fjernelse af plak, det er tandbørsten Curaprox CS 5460 Ultra Soft. Den er specielt designet til det mest sensitive tandkød og tænder, som den børster omhyggeligt med en minimal risiko for at skade tandkødet og tandemaljen.

Det lille børstehoved har 5460 ultrafine fibre med runde ender, der er skåret lige over og placeret tæt ved siden af hinanden. Fordi fibrene er fremstillet af det patenterede materiale CUREN®, er de tykkere end dem af nylon og kan bevare deres fasthed, selv når de er våde.

Egenskaber:

  • 5460 ultrafine CUREN ® fibre med en diameter på 0,1 mm
  • børster skånsomt, men samtidig omhyggeligt, plak af tænderne
  • det lille børstehoved kan også komme ind på steder, der er sværere at nå ind til
  • fibrene bevarer også deres fasthed, når de er våde
  • et ottekantet håndtag gør det muligt at holde den korrekt og behageligt i hånden

Anvendelse:
Kom tandpasta på de fugtede børstefibre, og børst tænderne med blide cirkelbevægelser på alle sider. Skyl derefter munden med vand.

Egenskaber

Fibrenes hårdhedsgrad
ultra soft

Om mærket Curaprox

Vidste du, at sunde tænder og tandkød er et vigtigt led i vores overordnede sundhed? Det ved det schweiziske mærke Curaprox mere om nogen anden. I mere end 40 år har de specialiseret sig i tandhygiejne, og deres produkter fungerer ganske enkelt. Prøv deres tandbørster og andre førsteklasses redskaber til tandpleje, og find ud af, hvorfor hele verden elsker dem.

Siden 1972 har mærket udviklet de bedste tandplejeprodukter i samarbejde med topeksperter inden for feltet. Curaprox-tandbørsten er simpel, men effektiv, og i dag endda legendarisk. Det sædvanlige nylon er blevet udskiftet med de ekstra bløde, patenterede CUREN®-fibre, som er lige skåret lige og som er tætpakket. De varierer en lille smule fra model til model – mest populær er den ultrabløde Curaprox 5460, som er nænsom nok til selv det mest sårbare tandkød.

Vi fører også Curaprox-tandpasta og Curaprox interdentalbørster, som vil fuldende dit daglige tandbørstningsritual med nogle enkelte børst. Og hvis du stadig ikke har besluttet dig, vil tandbørsternes legende, farverige designs måske overbevise dig – de fås i forskellige farver, heriblandt i særlige jule- og valentinsdagsudgaver.

Anmeldelse Curaprox 5460 Ultra Soft