David BeckhamInspired By Respect Eau de Toilette til mænd

David Beckham Inspired By Respect Eau de Toilette til mænd
David Beckham Inspired By Respect Eau de Toilette til mænd
60 ml
96,40kr

På lager | Kode: DBM02135
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 20.1.2022

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd David Beckham Inspired By Respect garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • træduft
  • krydderduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Grapefrugt, Lavendel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kryddernellike, Kardemomme, Ananas
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Orris, Ceder, Amber Xtreme
Parfumekategori
krydret, træagtig

David Beckhams mærke personificerer luksus, elegance og friskhed. Verdens mest berømte fodboldspiller og hans forretningspartner Simon Fuller gik sammen med Coty og i 2005 introducerede David Beckham Instinct, en parfume, som definerede betydningen af maskulin elegance. David Beckham blev født i London, og efter et ophold på en fodboldskole i Manchester blev han hurtig en af de mest succesfulde og nøje observerede spillere igennem tiderne. Han spillede primært for Manchester United og Real Madrid, blev ansigtet udadtil for mange produkter og kampagner, og etablerede sig selv som modeikon. Sådan endte han med ikke blot at repræsentere fodbold, men også fashion, luksus og ekstravagance. David Beckhams mærke tilbyder i dag parfumer til mænd, David Beckham-aftershaves og dufte til kvinder, som er skabt i samarbejde med Davids hustru, Victoria. Enhver parfume fra David Beckham er fyldt med friskhed, og deres aromaer indfanger ånden af ægte luksus.