Decléor Aroma Dynamic Gel til benene

Decléor Aroma Dynamic Gel til benene
Decléor Aroma Dynamic Gel til benene
150 ml

Kode: DEC0622 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Du kan vælge en gratis strandtaske eller en vandflaske i glas i indkøbskurven ved alle ordrer over 400 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Egenskaber

Konsistens
gel
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Decléor

Historien om Decléor-mærket startede i 1974, længe før verden havde ladet sig fortrylle af essentielle olier. Decléor er det førende kosmetikmærke inden for aromaterapiens felt. I mere end 40 år har Decléor finpudset sin ekspertise, når det kommer til at udvikle essentielle olier til hverdagspleje af alle slags hudtyper.

 

Decléor tilbyder et unik system af kosmetik inden for skønhedspleje, der er baseret på godt håndværk og ekstra stærke og koncentrerede produkter. Decléors produkter indeholder kun de bedste naturlige ingredienser, der forebygger de skader, som huden udsættes for i storbylivet (såsom mangel på søvn, forurening, stress og en ubalanceret kost).

Hver en dråbe af en essentiel olie indeholder i gennemsnit op mod 150 aktive molekyler. Nogle få dråber kan medvirke til en synlig transformation af huden. Decléors Aromessence-olieserum er uden tvivl mærkets mest ikoniske produkt. Det er en mikstur af de mest udsøgte, destillerede essentielle olier og koldpresset ekstra jomfru olivenolier. Serummen er 100% aktiv og derfor helt fri for vand. Den er så koncentreret, at blot tre dråber indeholder alt, hvad din hud behøver.

Anmeldelse Decléor Aroma Dynamic