Gå videre til hovedindhold

DIOR FOREVER, DEN IKONISKE RENE1 FOUNDATION

Dior Forever er en ren1, flydende foundation, der holder i op til 24 timer2 og har en superperfekt finish. Den består af en 86 %3 blomsterbaseret hudplejebase, der synligt forvandler huden og gør den smukkere dag efter dag. Brug Dior Forever-rutinen sammen med primeren og Dior Forever Skin Correct-concealeren for at få en perfekt teint.

DIOR FOREVER SKIN GLOW, PERFEKT GLØD, FOUNDATION MED 24 TIMERS2 FUGT

Dior Forever Skin Glow åbenbarer en perfekt teint og en smuk glød hele dagen takket være dens evne til at låse vandet. Hudens struktur udglattes, porerne forfines, og teinten udjævnes. Den holdbare teknologi sikrer en farveægte makeupfinish i 24 timer2, selv hvis det er varmt eller fugtigt.

24 TIMERS2 PERFEKTION, NO-TRANSFER FOREVER MATTE FOUNDATION

Dior Forever er foundationen, der giver huden en mat finish, som ikke smitter af i 24 timer2, samt en oliekontrollerende effekt: Huden synes synligt matteret, sløret og og skinner ikke. Porerne ser glattere ud, og huden ser smukkere ud dag efter dag.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT, SMITTER IKKE AF, 24 TIMERS4 PERFEKT DÆKNING, REN1 CONCEALER

For at fuldende Forever-rutinen har Dior genopfundet den ikoniske langtidsholdbare cremeconcealer med høj dækning i en fugtgivende version, der ikke smitter af, med 96 %5 ingredienser af naturlig oprindelse.

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL – DE NYE, PERFEKTE MAKEUPBASER

Oplev Dior Forever Veil-makeupbasen i to finishes: Mat fløjl og glød, der forbereder teinten før påføring af foundation og giver holdbar perfektion. Dior Forever Glow Veil holder i 24 timer6 og giver huden en fugtgivende finish med en smuk glød. Dior Forever Velvet Veil giver 24 timers7 mat finish og en slørende effekt.