DKNY Be Delicious GavesætII. (Til kvinder )

DKNY Be Delicious Gavesæt  II. (Til kvinder )
DKNY Be Delicious Gavesæt  II. (Til kvinder )
Fri levering
Ny
285,90kr

Kode: DKN05449 | På lager

DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder 30 ml + DKNY Be Delicious Bruseskum 150 ml

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse DKNY Be Delicious
Ingredienser

Leder du efter en ideel gave til din elskede bedre halvdel, søster eller mor? Parfumesættet DKNY Be Delicious vil med garanti trylle et smil frem på ansigtet på dine nærmeste.

Egenskaber:

  • gaveduften i sættet vil mangedoble glæden
  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • speciel sommerudgave

Sættet indeholder:

  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder 30 ml
  • DKNY Be Delicious Bruseskum 150 ml

Ingredienser

Parfumekategori
citron
Sættype
Gavesæt

Om mærket DKNY

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.

Anmeldelse DKNY Be Delicious