DKNYBe Delicious Holiday Vibes Gavesæt

DKNY Be Delicious Holiday Vibes Gavesæt
DKNY Be Delicious Holiday Vibes Gavesæt
Ny
Specialtilbud
415,00kr

På lager | Kode: DKN05478

DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder 50 ml + DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder 7 ml + DKNY Be Delicious Bruseskum Til kvinder 100 ml

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder DKNY Be Delicious Holiday Vibes i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder
  • pakket ind som gave

Sættet indeholder:

  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder 50 ml
  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder 7 ml
  • DKNY Be Delicious Bruseskum Til kvinder 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.