Dolce & GabbanaLight Blue Eau de Toilette til kvinder

5×
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette til kvinder
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
200 ml
619,00kr

Kode: DOG2562 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Dolce & Gabbana Light Blue
Ingredienser

Lad din krop og dit sind blive oversvømmet af varme stråler. Med Eau de Toiletten, Dolce & Gabbana Light Blue, befinder du dig, straks du dufter den, på en strand på Sicilien, omgivet af en frisk brise og varmt sand. Du vil helt klart også kunne skimte løftet om en gnistrende sommernat i den.

  • frugt- og blomsteragtig duft med træagtige noter
  • til frigjorte kvinder, der ikke er bange for udfordringer
  • først og fremmest til varme sommerdage

Duftens komposition
En af hovedkomponenterne i Eau de Toiletten er siciliansk ceder, hvis aroma gennemstrømmer hele duftkompositionen. I indledningen suppleres den af gnistrende noter af æble og sart klokkeblomst. I duftens hjerte gemmer der sig en buket, der er bundet af dekadent jasmin og fin, hvid rose, der får liv af bambussens friskhed. I afslutningen flettes noter af aromatisk citrontræ sammen med sanselig moskus og en sensuel akkord af ambra.

Duftens historie
Dolce & Gabbana Light Blue vil opsluge dig med sin energi og sensualitet. Denne livlige, behageligt friske og diskrete duft rummer bogstaveligt talt essensen af en sommerdag ved Middelhavet. Selv når du ikke er ved havet, vil du opleve det, som om du spadserer langs strandpromenaden i Syditalien. Sammen med sin maskuline modpart fortæller denne gnistrende Eau de Toilette historien om en mand og en kvinde.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette er den stolte vinder af flere priser. Da den blev udstillet på The Metropolitan Museum of Art i New York vandt den endda titlen for at være en af de mest banebrydende i dette århundrede.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, FRAGRANCE, WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, BHT Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Klokkeblomst, Ceder, Grønt æble
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Bambus
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Citrontræ, Moskus
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Dolce & Gabbana Light Blue5