DoveCashmere Comfort Kropssmør for blød og glat hud

Dove Cashmere Comfort Kropssmør for blød og glat hud
Dove Cashmere Comfort Kropssmør for blød og glat hud
300 ml
50,40kr

Kode: DOV02952 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
onsdag 29.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Dove Cashmere Comfort
Egenskaber

Kropscremen Dove Cashmere Comfort plejer din hud og giver den nødvendige næring og fugt langvarigt.

Egenskaber:

  • nærer intenst og smidiggør
  • gennemfugter huden i dybden
  • forbedrer hudens spændstighed og elasticitet

Brugsvejledning:
Påfør kropscremen ved at smøre den ud på den rene og tørre hud og lad trænge ind. Anvend på den rene hud og masser blidt, indtil det er trængt helt ind.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Cashmere Comfort