DoveGo Fresh Fresh Touch Flydende sæbe Genopfyldning

Dove Go Fresh Fresh Touch Flydende sæbe Genopfyldning
Dove Go Fresh Fresh Touch Flydende sæbe Genopfyldning
Agurk og grøn te 500 ml

Kode: DOV1488 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Dove Go Fresh Fresh Touch
Egenskaber

Flydende sæbe Dove Go Fresh Fresh Touch renser huden på dine hænder skånsomt men effektivt, og sikrer den nødvendige næring og pleje.

Egenskaber:

  • opfrisker og giver huden vitalitet
  • vasker effektivt huden
  • nærer huden
  • forhindrer, at huden udtørrer
  • beskytter huden på hænderne

Brugsvejledning:
Påfør på våde hænder og skum let op. Vask og skyl hænderne grundigt. Kan også bruges på huden på kroppen.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Go Fresh Fresh Touch