Dove Sensitive Roll-on Deodorant

Dove Sensitive Roll-on Deodorant
Dove Sensitive Roll-on Deodorant
50 ml
28,40kr

Kode: DOV02774 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Dove Sensitive
Egenskaber

Deodoranten Dove Sensitive modvirker effektivt den ubehagelige lugt og giver en langvarig følelse af komfort og friskhed.

Egenskaber:

  • giver en langvarig følelse af komfort og renhed
  • sikrer en langvarig, frisk følelse
  • irriterer ikke huden

Ingredienser:

  • uden aluminiumssalt

Brugsvejledning:
Kan bruges når som helst i løbet af dagen. Velegnet til hverdagsbrug.

Egenskaber

Emballagetype
Roll-on
Hudtype
sensitiv, til alle hudtyper

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Sensitive