Skip to main content

Aromaspredere uden genpåfyldning

Bestsellere

Aromadiffuser

Skab en hyggelig stemning, og nyd din yndlingsduft helt ind i alle krogene af dit hjem eller dit kontor. En aromadiffuser sørger for at sprede duften ligeligt ud i rummet, gør luften fugtig og forbedrer dit humør.

Hvordan vælger du en duftspreder?

Typen af aromadiffuser spiller en fundamental rolle, når du vælger. Du kan straks vælge imellem flere forskellige typer, lige fra en elektrisk duftspreder til en ultrasonisk (ultrasonic diffuser), til en luksusduftspreder i et stilfuldt design. Hver duftspreder har sine egne fordele, kan noget andet og er egnet til forskellige typer af interiør.

Du kan selvfølgelig også vælge efter design og det hovedsageligt, hvis du leder efter en duftspreder til en skønheds- eller massagesalon. Hvis det er tilfældet, så led efter duftspredere af træ eller dem af keramik, som ingen vil være flov over i noget som helst interiør.

Elektrisk duftspreder

Til forskel fra duftlys eller aromalamper er en elektrisk duftspreder (elektrisk aroma diffuser) til hjemmet mere sikker. Den behøver ikke ild for at fungere, og derfor er den ideel til kontoret og hjem, hvor der er børn og søde kæledyr.

Ultrasonisk duftspreder

Elektriske duftspredere udfylder primært en duftfunktion. Der findes dog også ultrasoniske duftspredere, der samtidig kan fungere som en luftfugter. Nogle gange kaldes de for ultralyds-duftspredere og fungerer efter vibrationsprincippet, hvormed blandingen af vand og æteriske olier frigives i form af en fin tåge.

Duftspreder med duftpinde

Det er en af de billigste og simpleste måder til at få dit hjem til at dufte dejligt. En duftspreder med duftpinde fungerer ved, at duftpinde dyppet i duftopløsningen optager duften i sig og spreder den ud i omgivelserne. Der findes mange typer og designs på markedet. Til de virkelig populære hører duftspredere af træ, glas og keramik, der desuden har en dekorativ funktion.

Vælg den bedste duftspreder! Hos os finder du både duftspredere til hjemmet til æteriske olier og duftspredere med duftpinde. Selvfølgelig har vi også opløsninger til duftspredere i alle mulige dufte og ekstra duftpinde til duftspredere. Opdag en verden af parfumer til hjemmet på notino.dk.