EisenbergClassique Booster De Collagène Gavesæt(med anti-aldring og opstrammende effekt)

Eisenberg Classique Booster De Collagène Gavesæt  (med anti-aldring og opstrammende effekt)
Eisenberg Classique Booster De Collagène Gavesæt  (med anti-aldring og opstrammende effekt)
Ny
Fri levering
1.115,00kr

På lager | Kode: EIS00821

Soin Anti-Âge Opstrammende anti-rynke creme 50 ml + Masque Tenseur Remodelant Opstrammede maske med anti-aldringseffekt 15 ml + Sérum Hydratant Lissant Intens fugtgivende serum mod rynker til træt hud 7,5 ml

1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
fredag 21.1.2022

Alt, hvad du behøver til en smukt udseende hud, i en pakke. Kosmetiksættet Eisenberg Classique Booster De Collagène vil glæde dig selv eller som gave til dine nære.

Sættet indeholder:

  • Soin Anti-Âge Opstrammende anti-rynke creme 50 ml
  • Masque Tenseur Remodelant Opstrammede maske med anti-aldringseffekt 15 ml
  • Sérum Hydratant Lissant Intens fugtgivende serum mod rynker til træt hud 7,5 ml

Egenskaber:

  • reducerer rynker
  • giver fornyet styrke til huden
  • gør den modne hud yngre
  • perfekt som gave

Egenskaber

Sættype
Gavesæt

EISENBERG Paris er et fransk luksusmærke for både kvinder og mænd, der præsenterer en samling af højteknologiske produkter, der spænder over hud- og kropspleje, makeup, solpeje og unikke kollektioner af fortryllende parfumer. Mærket er skabt og udviklet af José Eisenberg, hvis store erfaring fra skønhedsverden og den højteknologiske forskning har resulteret i en helt unik baggrundshistorie.EISENBERG Paris er en verdensklassespecialist i hudpleje forenet med videnskab og natur, og deres forskning har ført til den revolutionære TRIO-MOLECULAR® FORMULA, hvorved tre molekyler arbejder sammen om at regenerere, aktivere og ilte huden. José Eisenberg baserede sin 15 år lange forskning på den kombinerede virkning og foryngende effekt ved de biokosmetiske molekyler enzymer, cytokiner og biostimulanter. Den internationalt patenterede TRIO-MOLECULAR® FORMULA er udviklet til at imødekomme både mænd og kvinders behov og er at finde i kernen af ethvert hudplejeprodukt fra EISENBERG Paris. José Eisenbergs kreative talent og passion rækker også til sammensætningen af vidunderlige parfumer og koncepter, såsom L’Art du Parfum og Latin Oriental-kollektionerne. Kunsten og parfumernes verden forenes i hans kreationer, der omfatter en bred række af delikate og mere kraftfulde dufte, alle indkapslet i prægtige, udsøgte flasker. EISENBERGs hudplejeprodukter og parfumer er hæderkronede og prisbelønnede på verdensplan.