EisenbergPure White Élixir de Lumière Lysnende gel til alle hudtyper

Eisenberg Pure White Élixir de Lumière Lysnende gel til alle hudtyper
Eisenberg Pure White Élixir de Lumière Lysnende gel til alle hudtyper
Fri levering
30 ml
665,00kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: EIS0193
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

En foundation Eisenberg Pure White Élixir de Lumière udglatter huden perfekt, forbereder den til makeuppen og sikrer, at din makeup holder længere.

Egenskaber:

  • lysner huden
  • gør huden perfekt klar til at lægge makeuppen
  • forhindrer, at makeuppen løber ud
  • øger makeuppens holdbarhed

Brugsvejledning:
Påfør små mængder af produkt i hele ansigtet eller enkelte dele efter brug af dagcreme. Smør jævnt og grundigt ud. Påfør derefter makeuppen.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Lysnende, Revitalisering, Anti-alderspletter
Bruges ved
dag
Aktive ingredienser
vitamin C

EISENBERG Paris er et fransk luksusmærke for både kvinder og mænd, der præsenterer en samling af højteknologiske produkter, der spænder over hud- og kropspleje, makeup, solpeje og unikke kollektioner af fortryllende parfumer. Mærket er skabt og udviklet af José Eisenberg, hvis store erfaring fra skønhedsverden og den højteknologiske forskning har resulteret i en helt unik baggrundshistorie.EISENBERG Paris er en verdensklassespecialist i hudpleje forenet med videnskab og natur, og deres forskning har ført til den revolutionære TRIO-MOLECULAR® FORMULA, hvorved tre molekyler arbejder sammen om at regenerere, aktivere og ilte huden. José Eisenberg baserede sin 15 år lange forskning på den kombinerede virkning og foryngende effekt ved de biokosmetiske molekyler enzymer, cytokiner og biostimulanter. Den internationalt patenterede TRIO-MOLECULAR® FORMULA er udviklet til at imødekomme både mænd og kvinders behov og er at finde i kernen af ethvert hudplejeprodukt fra EISENBERG Paris. José Eisenbergs kreative talent og passion rækker også til sammensætningen af vidunderlige parfumer og koncepter, såsom L’Art du Parfum og Latin Oriental-kollektionerne. Kunsten og parfumernes verden forenes i hans kreationer, der omfatter en bred række af delikate og mere kraftfulde dufte, alle indkapslet i prægtige, udsøgte flasker. EISENBERGs hudplejeprodukter og parfumer er hæderkronede og prisbelønnede på verdensplan.