Elizabeth Arden 5th Avenue Style Eau de Parfum til kvinder

Elizabeth Arden 5th Avenue Style Eau de Parfum til kvinder
Elizabeth Arden 5th Avenue Style Eau de Parfum til kvinder
125 ml
190,70kr

Kode: ELA0029 | På lager
1
GLS
mandag 25.1.2021
UPS Air Mail
fredag 22.1.2021

Duftbeskrivelse Elizabeth Arden 5th Avenue Style
Ingredienser

Hvis du elsker frugt, så vil eau de parfumen til kvinder Elizabeth Arden 5th Avenue Style lige være noget for dig. Lækre saftige nuancer af frugt er svære at modstå og vil helt sikkert gøre hver dag mere behagelig.

  • frugtduft
  • blomsterduft
  • sød duft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden 5th Avenue Style