Elizabeth Arden Eau Fraiche Eau de Toilette til kvinder

Elizabeth Arden Eau Fraiche Eau de Toilette til kvinder
Elizabeth Arden Eau Fraiche Eau de Toilette til kvinder
100 ml

Kode: ELA0630 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Angiv koden notino8 i indkøbskurven, og få 8 % rabat på alle produkter til kvinder. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.

Duftbeskrivelse Elizabeth Arden Eau Fraiche
Ingredienser

Eau de toiletten til kvinder Elizabeth Arden Eau Fraiche indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • blomsterduft
  • citrusduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Composition
Ceder, Patchouli, Frugtige noter, Jasmin, Citron, Krydderier, Påskelilje, Mynte
Parfumekategori
blomstret, grøn

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Eau Fraiche