Elizabeth ArdenEight Hour Cream The Original Skin Protectant Beskyttende creme

Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant Beskyttende creme
Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant Beskyttende creme
50 ml
186,90kr

På lager | Kode: ELA06158
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Ansigtscremen Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant giver hver dag dit ansigt præcist den pleje, som det fortjener.

Egenskaber:

  • genopbygger og giver vitalitet
  • giver huden friskhed og lys
  • beskytter huden mod skadelige ydre påvirkninger
  • nærer huden i dybden

Brugsvejledning:
Påføres det rene ansigt og masseres ind med cirkelbevægelser. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet. Bruges regelmæssigt hver morgen.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Beroligende, Lysnende, Nærende, Beskyttelse fra elementerne
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
salicylsyre, vitamin E

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.