Elizabeth Arden Green Tea Gavesættil kvinder

Elizabeth Arden Green Tea Gavesæt  til kvinder
Elizabeth Arden Green Tea Gavesæt  til kvinder

Kode: ELA06294 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Green Tea Eau de Toilette 100 ml + Green Tea Honey Drops Body Cream Kropscreme 100 ml

Gave til dig
Vælg et Notino Safety Kit eller et Notino Travel Kit som en gave i indkøbskurven ved køb af parfumer for over 350 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse Elizabeth Arden Green Tea
Ingredienser

Understreg intensiteten af din yndlingsduft. Parfumesættet til kvinder Elizabeth Arden Green Tea indeholder foruden selve duften også plejekosmetik, som vil forlænge din sensuelle oplevelse.

Sættet indeholder:

  • Green Tea Eau de Toilette 100 ml
  • Green Tea Honey Drops Body Cream Kropscreme 100 ml

Egenskaber:

  • et mix af kosmetiske produkter til hverdagsbrug
  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder

Ingredienser

Parfumekategori
citron, aromatisk
Sættype
Gavesæt

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Green Tea