Elizabeth ArdenGreen Tea Pear Blossom Kropscreme

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Kropscreme
Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Kropscreme
til kvinder 250 ml

Kode: ELA06285 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom
Egenskaber

Kropscremen Elizabeth Arden Green Tea plejer din hud og giver den nødvendige næring og fugt langvarigt.

Egenskaber:

  • genopretter tør hud
  • gør huden silkeblød

Brugsvejledning:
Påfør kropscremen ved at smøre den ud på den rene og tørre hud og lad trænge ind.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper, normal

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom