Elizabeth ArdenMy Fifth Avenue Parfumeret kropslotion

Elizabeth Arden My Fifth Avenue Parfumeret kropslotion
Elizabeth Arden My Fifth Avenue Parfumeret kropslotion
150 ml
213,90kr

Kode: ELA06287 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Elizabeth Arden My Fifth Avenue
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Elizabeth Arden My Fifth Avenue kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • supplerer duften fra samme serie
  • er god at påføre, trænger let ind
  • vil glæde enhver kvinde

Brugsvejledning:
Påfør den nødvendige mængde af præparatet på den rene hud, helst efter brusebadet eller badet. Masser godt ind.

Ingredienser

Konsistens
lotion
Hudtype
til alle hudtyper, normal, kombineret

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden My Fifth Avenue